Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Φάκελος με σφαίρες και προκήρυξη στην ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη


http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/greek_embassy2-425x288.jpg«Να προσέχετε πώς φέρεστε στους κρατούμενους», ανέφερε η προκήρυξη, η οποία... συνόδευε τον φάκελο με τις σφαίρες που εστάλη σήμερα στην Ελληνική Πρεσβεία στη Μαδρίτη.

Κατά τον έλεγχο της εισερχόμενης αλληλογραφίας, εντοπίστηκε σήμερα φάκελος ο οποίος κρίθηκε ύποπτος και ακολουθήθηκε διαδικασία ασφαλούς ανοίγματος με τη συνδρομή των ισπανικών αρχών.

Αποδείχτηκε ότι ο φάκελος περιείχε σφαίρες μικρού διαμετρήματος, καθώς και κείμενο προκήρυξης. Τα ευρήματα εξετάζονται από την ισπανική αστυνομία.

Φάκελος με παρόμοιο περιεχόμενο είχε σταλεί χθες στο επίτιμο προξενείο της Ελλάδας στη Βαρκελώνη.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Ι.-Α. Ζέπος έδωσε εκ νέου οδηγίες σε όλες τις Αρχές της Εξωτερικής Υπηρεσίας για την τήρηση αυξημένων μέτρων ασφαλείας.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...