Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο Σπύρος Σούλης ετοιμάζεται για τη Βάλμη


Ο Σπύρος Σούλης ετοιμάζεται για τη Βάλμη
Και ο γνωστός αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης, παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Με το δεξί» δεν έμεινε ασυγκίνητος από την περίπτωση της ηρωίδας μάνας Μαρίας Διαμαντοπούλου από την Βάλμη Ηλείας.

«Θέλω να φτιάξω ένα νέο σπιτικό γι’ αυτή την οικογένεια», δηλώνει ο Σπύρος Σούλης στην εφημερίδα «Espresso».


Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Με το δεξί», ευαισθητοποιήθηκε από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και πήρε την απόφαση να της χαρίσει ένα ολοκαίνουργιο σπίτι. Ο ίδιος δήλωσε:

«Θέλω να φτιάξω ένα νέο σπιτικό σε αυτή την οικογένεια. Θέλω να γνωρίσω από κοντά αυτή τη μάνα, τα παιδιά και να τους προσφέρω ένα καλύτερο χώρο διαβίωσης από αυτόν που είχαν πριν τη φωτιά».

Από τις περιπτώσεις που η δημοσιότητα ενός δυσάρεστου γεγονότος φέρνει θετικά αποτελέσματα και εμείς, στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε αφού πρώτοι "ανεβάσαμε" στο διαδίκτυο το σχετικό ρεπορτάζ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...