Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Οι κλέφτες κάνουν... break

Οι κλέφτες κάνουν... break
Ελάχιστα είναι τα περιστατικά κλοπών που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στην Ηλεία. Οι απανταχού κλέφτες ή κάνουν διάλειμμα και σχεδιάζουν νέα χτυπήματα, ή ότι πήραν – πήραν από την Ηλεία και μετακόμισαν για αλλού. Αν και το δεύτερο φαντάζει κομματάκι δύσκολο...

Στην Ανδραβίδα, από ψησταριά θα περίμενε κανείς να κλέψουν σουβλάκια, αναψυκτικά ή κάτι φαγώσιμο γενικά. Τελικά πήραν ένα Laptop αξίας 1.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 300, ενώ έκαναν και την «ατσαλιά» τους κόστους 100 ευρώ.

Στον Πύργο «μπούκαραν» με λοστό σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου. Βούτηξαν μια πιστωτική κάρτα, εκατό ευρώ, αρκετά χρυσαφικά και τιμαλφή, αλλά και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα ζευγάρι γυναικείες μπότες και δύο ζευγάρια γόβες (μια μαύρη & μια κόκκινη, για να ΄χουν να κάνουν συνδυασμούς τα παιδιά). Η «ζημιά» έφτασε τα 2.400 ευρώ.

Τέλος είχαμε και μια σύλληψη για ναρκωτικά, από την ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, πάλι στη διασταύρωση της Αρετής (αφού τους «πειράζει» γιατί όλοι οι «φορτωμένοι» περνούν από εκεί;!). Ένα παλικάρι 31 ετών έπεσε στο μπλόκο και ο έλεγχος έβγαλε -τώρα λαυράκι δεν το λες- μόλις 2,7 γραμμ. χασίς. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα με εντολή Εισαγγελέα.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...