Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Στο κόμμα της Ντόρας εντάχθηκε ο Γιώργος Κοντογιάννης

Στο κόμμα της Ντόρας εντάχθηκε ο Γιώργος Κοντογιάννης
Στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, τη Δημοκρατική Συμμαχία, προσχώρησε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης με ανακοίνωσή του που έδωσε πριν λίγη ώρα στη δημοσιότητα.
Η δήλωση του κ. Κοντογιάννη, έχει ως εξής:

«Είναι περίοδος που η χώρα μας χρειάζεται εθνική συνεννόηση και όραμα για το αύριο ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη συγκρότηση εθνικού μετώπου.

Ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ενώνω τη φωνή μου με αυτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας που ως βασική αρχή έχει την «έναρξη διαλόγου ουσίας για να διαμορφωθεί ένα νέο Εθνικό Σύμφωνο Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης».

Ως Βουλευτής Ηλείας απερίφραστα δηλώνω ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για τα συμφέροντα του Νομού Ηλείας και των συμπολιτών μου όπως άλλωστε πάντα έκανα, χωρίς να υπολογίζω το οποιοδήποτε πολιτικό προσωπικό κόστος.

Είναι αυτονόητο ότι η επιλογή μου αυτή δεν σημαίνει πως απεμπολώ τους αγώνες που από μικρό παιδί έδωσα για τη Νέα Δημοκρατία, ούτε τις αρχές και τις αξίες μου για μια μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη.

Η κρίσιμη περίοδος που βιώνουμε επιβάλλει να δούμε το μέλλον κατάματα με σεβασμό στην ιστορία μας, χωρίς όμως να λειτουργούμε με επιλεκτική μνήμη.

Η κριτική αυτή την περίοδο είναι εύκολη απ’ όλους  και ο θυμός για όσους μας οδήγησαν σε αυτήν κατάσταση δικαιολογημένος. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε στην άρνηση. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και με θετική σκέψη. Πρέπει να συμμαχήσουμε για το αύριο αφήνοντας πίσω το κακό χθες».
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...