Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ο κακός χαμός στα δημαρχεία της Ηλείας μετά από δημοσίευμα!


Ο κακός χαμός στα δημαρχεία της Ηλείας μετά από δημοσίευμα!
φωτο αρχείου
Το γύρο της Ελλάδας, μέσω διαδικτύου, κάνει από το πρωί δημοσίευμα της εφημερίδας "Ρεπόρτερ", στο οποίο γίνεται λόγος για καταδίωξη και σύλληψη δημάρχου της Ηλείας, που φέρεται να αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όπως αυτό έχει αναρτηθεί σε πολλές ιστοσελίδες, το πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή.

Ο δήμαρχος ήταν συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του δικηγόρος. Λίγο έξω από την Πάτρα, τους σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο.


Επέδειξαν με προθυμία τα έγγραφα τους όταν τους ζητήθηκε, αλλά αρνήθηκαν να τους γίνει αλκοτέστ και "δραπέτευσαν" από το μπλόκο της Τροχαίας, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ακολούθησε καταδίωξη και σύλληψη των δύο ανδρών, οι οποίοι προσήχθησαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και ακολούθως αφέθησαν ελεύθεροι.

Στις περισσότερες ιστοσελίδες που επισκεφθήκαμε, ως δράστης φωτογραφίζεται ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, μιας και στο κείμενο αναφέρεται πως ο δήμαρχος που αρνήθηκε το αλκοτέστ ήταν ο δήμαρχος Γαστούνης - πλέον Πηνειού (π.χ. www.thebest.gr/news/index/viewStory/49085). Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κο Καστρινό, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά εμπλοκή του στο επεισόδιο που αναφέρει η εφημερίδα.

Σε κάποιες ιστοσελίδες δίπλα στο δημοσίευμα υπάρχει φωτογραφία του δημάρχου Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλου (π.χ. www.newsday.gr/article/19275/katadioxe-tou-demarhou-eleias). Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά και με τον κο Παρασκευόπουλο, αλλά δεν απάντησε στις συνεχείς κλήσεις μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια επικοινωνίας και θα δημοσιεύσουμε το σχόλιο του όταν μας απαντήσει.

Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη και θα επανέλθουμε με νεότερη δημοσίευση.

Νεότερη ενημέρωση (13:21)
Μέχρι στιγμής το συμβάν δεν επιβεβαιώνεται από τις αστυνομικές αρχές της Πάτρας. Δημοσιογραφικές πληροφορίες πάντως, προερχόμενες από συναδέλφους της εφημερίδας "Ρεπόρτερ", κάνουν λόγο για υπαρκτό περιστατικό, χωρίς να αποσαφηνίζεται ποιός δήμαρχος του νομού Ηλείας  εμπλέκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...