Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μαρινάκης: Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει

Μαρινάκης: Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει


Μαρινάκης: "Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει"Και τώρα… πρωτάθλημα ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού...
Ο πρόεδρος των Πειραιωτών ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις κινήσεις του.

«Είχαμε μία ολιγόλεπτη συνάντηση με τον προπονητή μας. Ο κύριος Βαλβέρδε είναι ο αγαπημένος μας προπονητής, που δεν θέλει να χαλάει χρήματα. Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», ο οποίος σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στο μπάσκετ. Μία νίκη επί του Παναθηναϊκού μάς δίνει πάντα χαρά».

Στην εκδήλωση πήρε τον λόγο και, απευθυνόμενος στους παίκτες, ανέφερε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το 2011 όπως ακριβώς τελειώσαμε το 2010. Πάμε για πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, δυνατά και Ολυμπιακά, θα το πετύχουμε».

Στην πίτα τα φλουριά πήραν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργος Γκαλίτσιος, που κέρδισαν από 10.000 ευρώ, αλλά θα τα δώσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Ελπίζω να είναι τυχερή και η ομάδα. Το κλίμα είναι άριστο. Υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά υπάρχουν και οι παίκτες για να καλύψουν αυτά τα κενά. Αν είμαστε υγιείς και συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, θα πάρουμε το πρωτάθλημα» είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ακολούθησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα, για να το κατακτήσουμε. Είμαστε μία πολύ δεμένη οικογένεια. Σε όλους τους αγώνες έχουμε στόχο τη νίκη».

24ORO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...