Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στον Ολυμπιακό ο Τζεμπούρ!


http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/01/21/182003.jpg?w=400&f=bicubicΠαίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ!

Όπως πρώτος αποκάλυψε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Μπάμπης Χριστόγλου, ο Αλγερινός τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και προοπτική τότε, να επεκτείνουν τη συνεργασία τους!

Μπορεί η φημολογία που είχε ξεσπάσει από το βράδυ της Πέμπτης -για προχωρημένες επαφές του Τζεμπούρ με τον Ολυμπιακό- να διαψευδόταν αρχικά, ωστόσο αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθινή.

Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών φερόταν να είναι το σημείο όπου «κολλούσε» το deal, ωστόσο τελικά βρέθηκε η… μέση λύση για να ντυθεί ο Αλγερινός στα «ερυθρόλευκα». Αυτή προβλέπει την υπογραφή συμβολαίου έξι μηνών, με την προοπτική, ωστόσο -μετά τη λήξη του το καλοκαίρι- να επεκταθεί, κατόπιν διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...