Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κλειστά τα φαρμακεία Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Φεβρουαρίου


Σε νέες εικοσιτετράωρες απεργίες σήμερα και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου προχωρούν οι φαρμακοποιοί, όπως ανακοίνωσε ...το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στην Αττική, οι φαρμακοποιοί θα απεργήσουν και την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά αποφάσισε να συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (, ενώ την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσουν και πάλι, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Πάντως, οι φαρμακοποιοί του Πειραιά έχουν σταματήσει να χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους των Ταμείων που τους οφείλουν, δηλαδή τα Ταμεία του Δημοσίου, των Υγειονομικών, των Συμβολαιογράφων, των Νομικών και του ΗΣΑΠ. Ανάλογη στάση θα κρατήσουν και οι φαρμακοποιοί της Αθήνας από την 1η Μαρτίου, όπως αποφάσισε χθες η γενική τους συνέλευση.

Ωστόσο, σήμερα ο υπουργός είπε ότι το ιδιοκτησιακό, που ήταν το βασικό αίτημα των φαρμακοποιών, έχει ικανοποιηθεί, ενώ για τις οφειλές των Ταμείων είπε ότι ήδη έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Οικονομικών 100 εκατομμύρια ευρώ για την εξόφληση των συνταγών των ασφαλισμένων του Δημοσίου.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...