Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Θάνατος ηλικιωμένης μετά από πτώση -Νεότερη ενημέρωση


Θάνατος ηλικιωμένης μετά από πτώση -Νεότερη ενημέρωση
φωτο αρχείου
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα ηλικιωμένη στο Τραγανό Ηλείας έχασε τη ζωή της όταν έπεσε στο κενό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Νεότερη ενημέρωση (13:44)
Η 90χρονη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και έμενε μόνη της σε διώροφο σπίτι στο Τράγανο. Κάποια στιγμή η οικιακή βοηθός που την πρόσεχε έφυγε από το σπίτι και πήγε για ψώνια. Τότε η 90χρονη που βρισκόταν στον 1ο όροφο επιχείρησε να μπει στον ανελκυστήρα, ο οποίος βρίσκεται εξωτερικά του σπιτιού και συνδέει τον 1ο όροφο με το ισόγειο.
Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος 3,5 μέτρων. Ο θανατός της ήταν ακαριαίος.
Τελευταία ενημέρωση (14:23)

Ο ανελκυστήρας έχει δύο πόρτες, μια για την επιβίβαση από το μπαλκόνι του σπιτιού και μια για την έξοδο στην αυλή του ισογείου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ηλικιωμένη άνοιξε την πρώτη πόρτα, μπήκε μέσα και μετά άνοιξε η 2η πόρτα (ίσως η 90χρονη νομίσε ότι είχε κατέβει στην αυλή και την άνοιξε για να βγει, ίσως όμως να ζαλίστηκε και να γλίστρησε) και η άτυχη γυναίκα έπεσε στο κενό.
 iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...