Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ. ...


Αγαπητές και αγαπητοί συγχωριανοί μας,  μέλη του Συλλόγου μας, φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας στην πρόσκλησή του Συλλόγου μας και για την πολυπληθή παρουσία σας. Εκ μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου μας, σας καλωσορίζω στην αποψινή αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου μας, ελπίζοντας ότι θα διασκεδάσετε και θα περάσετε μία χαρούμενη και μοναδική βραδιά. 

Να ευχαριστήσω ,όλους τους συμπατριώτες μας που ήρθαν  από το Νιοχώρι, ειδικά για να διασκεδάσουν απόψε μαζί μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν .

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω, ότι απόψε μας τιμούν με την παρουσία τους , 

1.     Ο Συχωριανός μας και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ  Κος ΠΟΠΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 
                        
2.     Επίσης ο άλλος συχωριανός μας και μέλος του τοπικού συμβουλίου και πρόεδρος της όμαδας του Αχιλλέα Νεοχωρίου    Κος ΣΤΡΙΓΑΣ  ΝΑΣΟΣ
 
3.     Ο ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ και πρόεδρος του σωματείου Λεχαινιτών Αθήνας  Κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ,για τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα ως πρόεδρος του Δ.Σ γιατί από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας και της      επαναδημιουργίας του συλλόγου  μας στάθηκε στο πλευρό μας  και μας φιλοξένησε στην στέγη των Λεχαινιτών    της Αθήνας.    
                 
Τους ευχαριστούμε  ,θερμά, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση  του Συλλόγου μας και βρίσκονται τώρα ανάμεσά μας. 

Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και εκείνους τους συγχωριανούς μας  που μένουν μόνιμα στο χωριό μας καθώς και τους φίλους του συλλόγου μας από Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ χορηγούς της αποψινής μας εκδήλωσης, που με τις προσφορές τους εμπλούτισαν με τα δώρα τους την αποψινή πλούσια λαχειοφόρο αγορά μας. 
 
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Ο Σύλλογος αυτός ανήκει σε όλους μας. Όλοι μαζί τον ξεκινήσαμε πριν λίγο καιρό με τόλμη και ενθουσιασμό. Ελπίζω  και εύχομαι με τον ίδιο τρόπο και την βοήθειά σας το έργο του να αναπτυχθεί και να ενδυναμωθεί για να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει.   

Το έργο αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα είναι ούτε αυτονόητο, ούτε εύκολο, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που, δυστυχώς, βιώνουμε όλοι μας.  Και δεν σας κρύβω, ότι αυτό ακριβώς είναι που αγχώνει και μένα προσωπικά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Όμως θεωρώ, ότι η θέληση όλων μας, είναι να πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί αυτό είναι που μετράει και όχι οι θέσεις και τα όποια πρόσκαιρα αξιώματα. Οι αρχές και το πιστεύω μας είναι: κοινοί στόχοι και κοινή δράση προς όφελος όλων και, κυρίως, του τόπου μας.  

Με αυτές λοιπόν τις σκέψεις  σας καλωσορίζω και πάλι στη σημερινή εκδήλωσή μας και σηκώνω το ποτήρι μου για να σας ευχηθώ να περάσετε όλες και όλοι, σαν μια μεγάλη αδιάσπαστη οικογένεια, ανέμελη και χαρούμενη βραδιά.
Στην υγεία σας και σας ευχαριστούμε. 

 ο πρόεδρος του Δ.Σ 
Στριγάς Γ.Ιωάννης

1 σχόλιο:

journeygr είπε...

Τα συγχαρητήρια μου για την πετυχημένη βραδιά.

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...