Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δώνης: Και... λίγο η διαιτησία


http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/donis11-425x287.jpgΑιχμές για την διαιτησία που έχει τύχει ο Ατρόμητος στην διάρκεια του πρωταθλήματος, άφησε ο Γιώργος Δώνης...



Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στην τηλεόραση της «Nova» υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως θα πάει με καλή ψυχολογία στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά, που μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, ήμασταν καλή ομάδα και είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Μπορώ να πω ίσως το αποτέλεσμα να μας αδικεί. Είναι μια καλή εμφάνιση και θα μας βοηθήσει να πάμε στο ιστορικό παιχνίδι της Τετάρτης με καλή ψυχολογία και να έρθει ο κόσμος», ήταν αρχικά τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Και συνέχισε για τα οφέλη του βαθμού για την ομάδα του: «Είναι ένας βαθμός απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν αλλάζει τα δεδομένα για εμάς. Ίσως να αδικούμαστε από την θέση που βρισκόμαστε, από δικά μας λάθη και λίγο από τη διαιτησία».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...