Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Σε Λάρισα και Βόλο για την οργάνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας



Ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης ταξίδεψε στη Λάρισα και το Βόλο την Κυριακή, με σκοπό την οργάνωση των ομάδων πρωτοβουλίας και την επικοινωνία με μέλη και στελέχη του Κινήματος.
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η οργάνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, καθώς η ανταπόκριση που βρίσκει το Κίνημα σε όλη τη χώρα είναι μεγάλη.
Στη Λάρισα, ο πρώην Υφυπουργός μίλησε σε ανοιχτή συνάντηση σε ξενοδοχείο της περιοχής στην οποία τόνισε μεταξύ άλλων: «Μέρα με τη μέρα εξαπλώνεται η ανάγκη του νέου που αντιπροσωπεύει η Δημοκρατική Συμμαχία.

Η Δημοκρατική Συμμαχία γεννήθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την πατρίδα. Σήμερα παρά ποτέ πρέπει να υπάρχει η αίσθηση της ευθύνης και το καθήκον να τοποθετηθούμε καθαρά και ουσιαστικά στα προβλήματα, προκειμένου να βγούμε από τη δύσκολη φάση που βρισκόμαστε. Θα ξεκινήσουμε με την σύσταση τοπικών οργανώσεων στην επαρχία. Στη συνέχεια θα γίνει το Ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος με βασική επιδίωξη τη σαφή διατύπωση ρεαλιστικών και καινοτόμων προτάσεων».

Στο Βόλο ο Γιώργος Κοντογιάννης παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ήδη συγκροτημένης ομάδας πρωτοβουλίας και συνομίλησε με τα μέλη του Κινήματος. «Είναι γεγονός πως η δράση των στελεχών αυτή τη χρονική περίοδο είναι ιδιαίτερα έντονη, καθώς ξεκίνησαν οι ενέργειες για την οργάνωση ομάδων πρωτοβουλίας σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα κληθούν να καταγράψουν τα προβλήματα των κοινωνιών τους.

Επίσης, εν όψει του ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί στις 27, 28 και 29 Μαΐου, προγραμματίζονται μια σειρά προσυνεδριακές συναντήσεις, σε κάποιες εκ των οποίων θα είναι παρούσα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλείος Βουλευτής και αναφέρθηκε με έκδηλη αισιοδοξία στο ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα πορευτεί «σε ένα ταξίδι που θα καταλήξει στην Ιθάκη, προς όφελος του λαού και του τόπου».
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...