Πρώτα χρυσώθηκαν και μετά τους έπιασαν!


Αφού κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα 300.000 ευρώ, πυροβόλησαν με πρόθεση να σκοτώσουν αστυνομικούς τελικά συνελήφθησαν.

Στα χέρια της αστυνομίας και ανδρών των Ο.Π.Κ.Ε έπεσε ένας Αλβανός 33 ετών και μια Ελληνίδα συνεργός του 28 ετών. Ο 33χρονος κατηγορείται για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «ληστεία κατά συναυτουργία», «απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία», «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση» και παράβαση του Ν. «περί όπλων» και η 28χρονη, κατηγορούμενη για παράβαση του Ν. «περί όπλων».

Ο 33χρονος συλληφθείς, μαζί με άλλους δύο συνεργούς του που αναζητούνται, το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Σελευκίας, στη Ν. Σμύρνη και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη του και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας -300.000- ευρώ.

Στη συνέχεια όταν εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μέσα στο ΙΧ τους, στην οδό Π. Ράλλη, πυροβόλησαν σκοπό να σκοτώσουν.

Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : χρυσά δακτυλίδια, αλυσίδες, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, βαριοπούλα, κόφτης κ.α. αντικείμενα.
24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ