ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Παράταση στην εξόφληση δανείων του ΤΕΜΠΜΕ μέσω του ΕΤΕΑΝ


Απαντώντας στην υπ’ αριθμ. 6881/30-11-2010 ερώτηση του βουλευτή του Νομού μας Μιχάλη Κατρίνη για την παράταση στην εξόφληση δανείων του ΤΕΜΠΜΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το αρμόδιο Υπουργείο...
... Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας ασκεί παρεμβάσεις μέσω του νέου εργαλείου, του Ελληνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας, παρέχοντας εκτός από την εγγυοδοσία και νέα έξυπνα χρηματοδοτικά προϊόντα συνεπενδύοντας με τις τράπεζες.

Η δανειοδότηση των  επιχειρήσεων μέσω των  Ταμείων που συγκροτούνται  στα πλαίσια του ΕΤΕΑΝ σχολιάζει ο κ. Κατρίνης θα αποκαταστήσει την έλλειψη ρευστότητας και θα επαναφέρει σημαντική ηρεμία στην αγορά.

Σε αυτή την  δύσκολη οικονομική συγκυρία οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σήμερα αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνεια που έχουν λάβει είτε με εγγύηση  του Ελληνικού Δημοσίου είτε όχι.

Σε αυτήν την κατάσταση η  Κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει και παρεμβαίνει με την δημιουργία του ΕΤΕΑΝ, προκειμένου οι επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις οφειλόμενες δόσεις τους και να απεγκλωβιστούν από τον κίνδυνο του κλεισίματος των επιχειρήσεών τους και την ανεργία.

Στο ίδιο πλαίσιο τονίζει ο κ. Κατρίνης η Κυβέρνηση θα πρέπει να στηρίξει όλες τις αναγκαίες δράσεις και πολιτικές- μέσω και της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου των Τραπεζών, προκειμένου να παραμείνουν τα επιτόκια των τραπεζών στο τρέχον επίπεδο και οι τράπεζες να αποδεχθούν παράταση στην εξόφληση των δανείων.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: