Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δεύτερη νύχτα "συμφοράς"…


Δεύτερη νύχτα \"συμφοράς\"…
φωτο αρχείου
Η ίδια – όπως φαίνεται από τον τρόπο δράσης – ομάδα διαρρηκτών «χτύπησε» για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, την Τετάρτη, στην Ηλεία. Και πάλι φαρμακεία βρέθηκαν στο στόχαστρο, ενώ ο αριθμός των στόχων της πρώτης ημέρας διευρύνθηκε, καθώς καταγγέλθηκαν και άλλα περιστατικά στην Αστυνομία. 

Τη νύχτα της Τετάρτης η σπείρα ακολούθησε πιθανότατα το ίδιο δρομολόγιο, «χτυπώντας» ότι τους ξέφυγε την πρώτη βραδιά.

Στα Λεχαινά παραβίασαν με λάμα την πόρτα φαρμακείου για να πάρουν την ταμειακή μηχανή αξίας 550 ευρώ, με το περιεχόμενό της (500 ευρώ), το κλειδί του χρηματοκιβωτίου του φαρμακείου, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και έγγραφα της ταμειακής.

Στον Αμπελώνα χτύπησαν και πάλι φαρμακείο, παραβιάζοντας τα προστατευτικά κάγκελα και την κλειδαριά της πόρτας. Το συρτάρι της ταμειακής είχε αρκετά χρήματα για να φύγουν μόνο με αυτά, δηλαδή 300 ευρώ.

Οι διαρρήκτες χτύπησαν και σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Πύργο, κοντά στην εθνική οδό. Έσπασαν την γυάλινη πόρτα και πήραν ένα συρτάρι που περιείχε εφτά υπογεγραμμένες συναλλαγματικές, κάρτες του ΟΠΑΠ, διάφορα έγγραφα και το ποσό των 1.950 ευρώ.

Όμως το αστυνομικό δελτίο έβγαλε και «υπόλοιπα» από την προηγούμενη ημέρα. Στα Λεχαινά – προφανώς η ίδια σπείρα – παραβίασε με λάμα την κεντρική πόρτα super market για να πάρουν την ταμειακή μηχανή και χίλια ευρώ από μια άλλη.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα διέρρηξαν κατάστημα στον Κούβελο Πύργου, όπου χωρίς να ερευνήσουν τους χώρους, πήγαν και πήραν τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών που περιείχαν συνολικά το ποσό των 400 ευρώ.

Σε άλλες περιπτώσεις κλοπών, στη Λυγιά Πηνείου από νεοαναγειρόμενες κατοικίες άγνωστοι έκλεψαν σαράντα σανίδες καλουπώματος, αξίας 1.500 ευρώ. Από λεωφορείο στην Αμαλιάδα έκλεψαν μια κερματοθήκη με 150 ευρώ, μια συσκευή GPS αξίας 300 ευρώ και έναν ηλεκτρικό φανό, αξίας 50 ευρώ.

Τέλος στον Πύργο άγνωστοι διέρρηξαν διαμέρισμα τρίτου ορόφου και πήραν κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας 1.000 ευρώ, ενώ έσπασαν και έναν... κουμπαρά, για να πάρουν 100 ευρώ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...