Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στα 11 εκατ. ευρώ τα χρέη για μεταφορές μαθητών


Στα 11 εκατ. ευρώ τα χρέη για μεταφορές μαθητών
Με λουκέτο απειλεί το ΚΤΕΛ στην Κρήτη...

Την άμεση εξόφληση των οφειλομένων ποσών από τη μεταφορά μαθητών στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου ζητά από το υπουργείο Οικονομικών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου Α.Ε. Χαρ. Τουλουπάκης, διαφορετικά απειλεί με διακοπή των δρομολογίων και λουκέτο στην εταιρεία.

Το συνολικό ποσό των χρεών που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2001 ανέρχεται σε 11.765.355 ευρώ και αφορά τις μεταφορές 8.770 μετακινούμενων μαθητών από τον νομό Χανίων και 5.150 μαθητών από τον νομό Ρεθύμνης.

Η ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου Α.Ε. προκειμένου να μπορέσει να εκτελέσει το έργο μέχρι σήμερα, έχει λάβει δάνειο από τράπεζα, όσο και τα ποσά των συμβάσεων. «Με τον τρόπο αυτό ανταποκρινόμαστε μέχρι σήμερα και μόνο έτσι ήταν δυνατό να μεταφερθούν οι μαθητές.

Τον Δεκέμβριο του 2010 αναγκαστικά κόψαμε τα τιμολόγια των δεδουλευμένων ποσών από τη μεταφορά μαθητών, όπως ο νόμος ορίζει. Εάν δεν λάβουμε τα οφειλόμενα ποσά τελειώσαμε. Εξακόσιες πενήντα οικογένειες που στηρίζονται από την ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου Α.Ε. (μέτοχοι, εργαζόμενοι, μεταφορείς) βγαίνουν
κυριολεκτικά στον δρόμο», επισημαίνει ο κ. Τουλουπάκης.


goodnet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...