Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στο ΑΤΕΙ Πύργου


Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στο ΑΤΕΙ Πύργου
Δύο στιγμιότυπα από την αιμοδοσία στο ΑΤΕΙ Πύργου.

Εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό τη δημιουργία πιστωτικής τράπεζας αίματος πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΑΤΕΙ Πύργου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Σπουδαστών και τη συνδρομή του τμήματος...
...αιμοδοσίας του νοσοκομείου Πύργου.
Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (αμφιθέατρο). Αρκετοί σπουδαστές αλλά και πολίτες που ήθελαν να συμβάλουν στην προσπάθεια, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου Σπουδαστών. «Η χώρα μας είναι γνωστό ότι πάσχει στον τομέα της αιμοδοσίας. Ως σπουδαστές και νέοι άνθρωποι πρέπει να γίνουμε πρωταγωνιστές σε τέτοιες ενέργειες που αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για το συνάνθρωπο», ανέφερε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Σπουδαστών.

Ανάμεσα στους φοιτητές που προσέφεραν αίμα ήταν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών ΑΤΕΙ Πύργου Στράτος Χατζηνικολάου ο οποίος τόνισε: «Είναι μία ανώδυνη και εύκολη διαδικασία. Εφόσον είσαι ξεκούραστος και είσαι σε θέση, παθολογικά και σωματικά, να δώσεις αίμα, είναι κάτι πολύ καλό. Η διαδικασία είναι απλή διαρκεί λίγα λεπτά, ενώ υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό που σε εξετάζει πριν την αιμοδοσία».

Το αίμα που  συγκεντρώθηκε θα υπάρχει στο νοσοκομείο Πύργου για τις ανάγκες των σπουδαστών, του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού και των συγγενών τους Ά βαθμού.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ