Στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών ο Τάκης Δημητρουλόπουλος


Επισκέφθηκε χθες το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών και συναντήθηκε με τη Διοικήτρια κ. Άννα Μαζαράκη και τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Ανδρέα Αλεβιζόπουλο, ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Δημητρουλόπουλος .
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Μαζαράκη ενημέρωσε το βουλευτή για τις σημερινές συνθήκες λειτουργίας του Ιδρύματος και τις προσπάθειες για αξιοπρεπή διαβίωση των περιθαλπόμενων , με την αμέριστη συμπαράσταση και την άριστη συνεργασία που έχει με τα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού και της περιφέρειας.

Του ανέφερε  ότι υλοποιήθηκε η πρόσληψη πέντε επιπλέον εργαζομένων ΤΕ νοσηλευτικής, των οποίων η πρόσληψη είχε δρομολογηθεί προ διμήνου και για την έγκριση μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού, όπου η διαδικασία της προκήρυξης έχει αποσταλεί από το Υπουργείο στον ΑΣΕΠ, καθώς και για τις  ανακατασκευές και βελτιώσεις στου χώρους του Κέντρου. 

Του έθεσε επίσης υπόψη την ανάγκη στελέχωσης του Ιδρύματος με έναν Ιατρό Γενικής ιατρικής, θέση η οποία παραμένει κενή από της συστάσεως του Κέντρου, καθώς και για τη σύνταξη μελέτης από το αρμόδιο Υπουργείο και τη ΔΕΠΑΝΟΜ ενός νέου κτιρίου για της ανάγκες σωστής λειτουργίας του .

Μετά το τέλος  της συνάντησης ο κ. Δημητρουλόπουλος συνεχάρη τη Διοικήτρια για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει για τη καλύτερη λειτουργία του Κέντρου και τον πρόεδρο των εργαζομένων για το ζήλο που επιδεικνύουν. 

Τόνισε  εξάλλου ότι έχουν  καταβληθεί σημαντικές και συστηματικές προσπάθειες από  τη σημερινή διοίκηση και το Υπουργείο από την ανάληψη των καθηκόντων τους , για την αναβάθμιση και τις συνθήκες διαβίωσης των περιθαλπόμενων  του ιδρύματος καθώς και για τη γενικότερη λειτουργία του, και παρά τις αντίξοες συνθήκες που περνάμε σήμερα.


Τέλος δεσμεύθηκε να βοηθήσει τη διοίκηση και τους εργαζομένους στην περαιτέρω στήριξη των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί στο Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και έχουν σαν μοναδικό στόχο τη εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης των περιθαλπόμενων του Κέντρου.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ