Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου για το «Χαμόγελο του Παιδιού» : Θέαμα για ιερό σκοπό...



undefinedΞεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο με τους ημιτελικούς και τον τελικό, στο Στάδιο του Πύργου,  το 2ο Διήμερο Πανηλειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που σαν στόχο έχει την ενίσχυση του συλλόγου το «Χαμόγελο του παιδιού».


Κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων οι φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τέσσερις πολύ καλούς αγώνες, που μάλιστα επεφύλασσαν και εκπλήξεις. Η σπουδαιότερη φυσικά ήταν ο αποκλεισμός στο πέναλτι του Πανηλειακού από τον  
Αχιλλέα Νεοχωρίου. Κατά τα άλλα την πρόκριση για τους ημιτελικούς (από τους οποίους θα προκύψει και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού) πήραν πέραν του Αχιλλέα, ο ΠΑΟ Βάρδας, ο ΠΦΟ Πανόπουλου και ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού. Για το λόγο αυτό άπαντες θα πρέπει να επιδείξουν την ευαισθησία τους και να ενισχύσουν την προσπάθεια. Άλλωστε το αντίτιμο είναι μόλις 2 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να συνεισφέρουν όλοι.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού » περιμένει αύριο όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους να δώσουν το «παρών» και στους ημιτελικούς και στον τελικό.

Παρών και ο «Τζόλε»
Στην κερκίδα του Σταδίου Πύργου βρέθηκε σήμερα ο Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς που παρακολούθησε το ματς του Πανηλειακού, ενώ αύριο αναμένεται να παρακολουθήσει το τουρνουά και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι είχε αγοράσει 2.500 εισιτήρια, τα οποία δόθηκαν σε μαθητές σχολείων του Πύργου και την ευρύτερης περιοχής.  

Μεταξύ άλλων χθες το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος, ο αστυνομικός Διευθυντής Αλ. Μπίρμπας, ο Διοικητής της Π.Υ. Πύργου Κ. Μαρνέρας, ο ταξίαρχος της Π.Υ. Α. Βλάχος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ν. Μιχαλόπουλος και Α. Μαρίνος.

* Το αυριανό πρόγραμμα ξεκινά στις 4μμ. Ο τελικός που θα γίνει μεταξύ των νικητών των δυο ημιτελικών θα γίνει ακολούθως και θα είναι διάρκειας 50 λεπτών (δυο ημίχρονα των 25 λεπτών). Στα ημιτελικά θα παίξουν Αχιλλέας Νεοχωρίου - Πανόπουλο και ΠΑΟ Βάρδας- Αστέρας Αμαλιάδας.


Αχιλλέας Νεοχωρίου – Πανηλειακός 4-2 πεν.
Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στην κανονική διάρκεια του 45λεπτου αγώνα (κάθε αγώνας ήταν διάρκειας 45’) και στην διαδικασία των πέναλτι είχαμε:
Κράγκαρης 1-0, Παπαγεωργίου 1-1, Ψυχογιός 2-1, Τσουκαλάς (απέκρουσε ο Σπατιώτης), Καλουτάς (απέκρουσε ο Καπετανάκης), Σ. Σωτηρόπουλος 2-2, Διαμ. Παναγόπουλος 3-2, Αντωνίου (απέκρουσε ο Σπατιώτης), Διον. Παναγόπουλος 4-2.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ : Σπατιώτης, Α. Χάσα, Σπ. Χάσα, Μπαρδούσης, Χριστόπουλος, Διαμ. Παναγόπουλος, Διον. Παναγόπουλος, Δούμας, Καλουτάς, Κράγκαρης, Ψυχογιός (Αλεξανδρής, Σαλίου, Σταματάτος)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ : Καπετανάκης, Αντωνόπουλος, Παπαγεωργίου, Πλαστουργός, Τσαντίλης, Αντωνίου, Σ. Σωτηρόπουλος, Τσουκαλάς, Τρίμης, Δάνισκας, Γαρύφαλος


ΠΦΟ Πανόπουλου – Κένταυρος Μαγούλας 4-3 πεν.

Ο ΠΦΟ Πανόπουλο επικράτησε στα πέναλτι 4-3 του Κένταυρου Μαγούλας, καθώς ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0
Η σειρά των πέναλτι: 1-0 Λαγός, Ο Γερακάρης μπλοκάρει το πέναλτι του Αλεξανδρόπουλου, 2-0 Παναγόπουλος, 2-1 Διονυσόπουλος, 3-1 Τσαγκάρης, 3-2 Κύτταρης, ο Αλεξανδρόπουλος αποκρούει το πέναλτι του Αθανασόπουλου, 3-3 Καραγιαννόπουλος, 4-3 Παναγιωτακόπουλος, ο Γερακάρης αποκρούει το πέναλτι του Αγριδιώτη.

ΠΦΟΠ: Γερακάρης, Δαλαβούρας, Αναμουρλίδης, Μόσχοβος, Μουζής, Ψυχούλιας, Χρονόπουλος, Χριστόπουλος Αθ., Σίνος, Παναγόπουλος, Καπετανάκης. Έπαιξαν επίσης Παναγιωτόπουλος, Λαγός, Αθανασόπουλος, Τσαγκάρης.
ΜΑΓΟΥΛΑ: Αλεξανδρόπουλος, Νεοφώτιστος, Σαϊνης, Κωνσταντόπουλος, Καραγιαννόπουλος, Καρβουνιάρης, Αγριδιώτης, Σπύρου, Κλάδης, Πετρόπουλος, Λούσκος. Έπαιξαν επίσης Κύτταρης, Νάνο, Αντύπας, Διονυσόπουλος, Χ. Αγγελόπουλος.


ΠΑΟ Βάρδας – Αχαϊκή 2-0
Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε με 2-0 την Αχαϊκή. Το σκορ άνοιξε για τη «Μπάρτσα» ο Πολίτης στο 5’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 44’ ο Καπατσούλιας.

ΠΑΟΒ: Αντωνόπουλος Α., Πολίτης, Στεργιόπουλος, Μαρσέλης, Αβράμης, Σιδηρόπουλος, Βραχνής, Δημητρόπουλος, Παπουτσής, Γούρμος, Καπατσούλιας. Έπαιξαν επίσης Σωτηρόπουλος, Παντελής, Χαματάι
ΑΧΑΪΚΗ: Αθ. Κωνσταντινόπουλος, Μπαχούρος, Ραμαντάνης, Χρυσανθόπουλος, Π. Κωνσταντινόπουλος, Τσολόπουλος, Νηφόρας Π.Π., Νηφόρας Π.Δ., Σπυρόπουλος, Δαμίγος, Ν. Ιωάννου. Έπαιξαν επίσης Νάτσης, Ιωάννου, Καρατζανίδης, Νιφορόπουλος.


Αστέρας Αμαλιάδας – Ηλειακός Λεχαινών 2-0
Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση του τουρνουά θα έχει ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετά την επικράτησή του με 2-0 επί του Ηλειακού Λεχαινών. Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρούνη, για να κάνει το τελικό 2-0 ο Θεοδωρακόπουλος με προβολή στο 45’.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης, Ζώντος, Δ. Παναγιωτόπουλος, Α. Παναγιωτόπουλος, Ρούνης, Γκρίλλας, Μαργαρώνης, Θεοδωρακόπουλος, Καμαρινός, Γ. Παρασκευόπουλος. Έπαιξαν επίσης Χ. Παρασκευόπουλος, Δαβουρλής, Παπαθεοδώρου
ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Ζίγκος, Κόμης, Χανιάς, Αλικανιώτης, Εντρίτ, Κόστα, Σπανός, Βατσής, Κουρλός, Καλομοίρης, Μουσερής. Έπαιξαν επίσης Νταντής, Βουρτσάνης, Στριγγάς, Κουρής, Κεκάτος, Φ. Αλικανιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...