Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Παναθηναϊκός: Κλείνει Αμπντούν, βλέπει Ζαϊρί



Κλείνει Αμπντούν, «βλέπει» Ζαϊρί
Ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν από την Καβάλα βρίσκεται...
σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Ζαϊρί!

Τα «μάτια» του στην ελληνική αγορά ρίχνει σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει γίνει πλέον το πρώτο φαβορί για να αποκτήσει τον Τζαμέλ Αμπντούν από την Καβάλα, ενώ εξετάζει και την περίπτωση της απόκτησης του Ζαουάντ Ζαϊρί που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

«Αγγίζει» τον Αμπντούν

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», οι διαπραγματεύσεις των «πράσινων» διοικούντων με την οικογένεια Ψωμιάδη είναι σε πολύ καλό επίπεδο και παρά την εμπλοκή του Ολυμπιακού φαίνεται ότι ο Αλγερινός θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού» φέτος και το… «δώρο» παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον «πράσινο» πάγκο.

Ο Πορτογάλος έχει προκρίνει εδώ και καιρό άλλωστε τον Αλγερινό ως μια πρώτης τάξεως λύση για τα δύο άκρα της επίθεσης και της μεσαίας γραμμής και έχει δώσει το «ΟΚ» για να αποκτηθεί ο Αμπντούν, από την πρώτη κιόλας φορά που ζητήθηκε η γνώμη του από τη διοίκηση.

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει την ικανότητα να ικανοποιήσει οικονομικά την Καβάλα, κι αυτό χάρη στην πώληση του Γκάμπριελ στην Γκρέμιο. Οι «πράσινοι» θα εξοικονομήσουν περίπου 1 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Βραζιλιάνου, με ένα σεβαστό ποσό από αυτά τα χρήματα να πηγαίνει στα ταμεία των «αργοναυτών» για την παραχώρηση του Αμπντούν.

Το σκέφτονται για Ζαϊρί!

Οι «πράσινοι», σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν στα υπόψη τους την περίπτωση του Ζαουάντ Ζαϊρί που θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος του Ιουνίου. Ο Μαροκινός, με γαλλικό διαβατήριο, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας.

Στα θετικά του πρώην άσου του Αστέρα Τρίπολης και της Σοσό, είναι ότι αναγνωρίζεται η ποδοσφαιρική του αξία και το γεγονός ότι είναι μια προσιτή περίπτωση σε αρκετά καλή ηλικία. Τα «πλην» για τον Μαροκινό είναι ο άστατος χαρακτήρας και οι συχνές μεταπτώσεις στην απόδοσή του στους «ερυθρόλευκους» όπου δοκιμάστηκε σε συνθήκες πρωταθλητισμού.

Το αν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι ακόμα γνωστό, πάντως στο «τριφύλλι» έχουν στα υπόψη τους την περίπτωση του άσου του Ολυμπιακού που δε θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...