Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Έχασαν 136 κιλά για να μην κοροϊδεύουν τα παιδιά τους



Και οι δύο γονείς ήταν παχύσαρκοι...


Ποτέ όμως δεν είχαν πρόβλημα με τα κιλά τους μέχρι που μια μέρα ο σύζυγος απείλησε την σύζυγο του....

“Αν δεν χάσεις κιλά, χωρίζουμε”, είπε ο Πωλ στην Κέρι. “Εγώ το πήρα απόφαση να χάσω κιλά και θέλω να το κάνεις κι εσύ αλλιώς δεν θα είμαστε μαζί”.

Έτσι λοιπόν και η Κέρι το πήρε απόφαση να χάσει τα παραπανίσια κιλά της.

Ο Πως και η Κέρι Κιού ζουν στο Hazelmere, Buckinghamshire και τα παιδιά τους αντιμετώπιζαν πρόβλημα στο σχολείο αφού όλοι τους κοροϊδευαν για τους χοντρους γονείς που έχουν. “Κάθισα και σκέφτηκα ότι ο άνδρας μου θέλει να χάσει κιλά για να είναι πιο ωραίος και υγιής και φυσικά για να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τα παιδιά στο σχολείο. Εγώ θα μείνω χοντρή, είπα από μέσα μου. Φυσικά όχι. Το είπα και στον Πωλ και χάρηκε και αυτός. Και έτσι κι έγινε”.

Οι δύο τους υποβλήθηκαν σε εγχείρηση στομάχου και κατάφεραν να χάσουν 136 κιλά και οι δύο μαζί. Ο Πωλ πριν από 6 μήνες ζύγιζε 169 κιλά ενώ τώρα πήγε στα 100 και η Κέρι από 143 κατάφερε να πάει στα 75 κιλά!

“Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα. Τα παιδιά μας είναι χαρούμενα και κανείς δεν τους κοροϊδεύει πλέον. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι και οι δύο είμαστε πολύ πιο υγιείς τώρα από πριν και δίνουμε κι ένα καλό παράδειγμα στα παιδιά μας να μην τρώνε πολύ”, δήλωσε ο Πωλ.


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...