Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ελεύθερος ο 25χρονος για τη φονική κροτίδα


Ελεύθερος ο 25χρονος για τη φονική κροτίδαΝέα τροπή στη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης

Νέα τροπή πήρε η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του τραγικού θανάτου του παιδιού που έχασε την ζωή του από κροτίδα το βράδυ της Ανάστασης.


Ο 25χρονος, που κατηγορείται ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο μαθητή, μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος, ωστόσο ένα μήνα μετά, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 7.000 ευρώ και τον όρο της εμφάνισής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν έριξε εκείνος τη μοιραία φωτοβολίδα που τραυμάτισε θανάσιμα το αγόρι.

Ο εφτάχρονος χτυπήθηκε από κροτίδα ναυτικού τύπου το βράδυ της Ανάστασης. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε το αριστερό του μάτι.

Τέσσερις μέρες αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικόγενειά του.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...