Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Φονικό στο Τραγανό (βίντεο) -Νεότερη ενημέρωση


Φονικό στο Τραγανό (βίντεο) -Νεότερη ενημέρωση
στη φωτογραφία (κάτω δεξιά) το θύμα του στυγερού εγκλήματος, ο 81χρονος Βασίλης Λαμπρόπουλος

(2/6) Με συρμάτινο καλώδιο σκότωσαν οι δολοφόνοι (οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστο δύο) τον 81χρονο Βασίλη Λαμπρόπουλο, μέσα στο σπίτι του στο Τραγανό τα ξημερώματα της Τετάρτης, τυλίγοντας...
... το στο λαιμό του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα να τον πνίξουν.
Ο 81χρονος φέρεται να είχε στην κατοχή του χρηματικό ποσό (2.800 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες) που προερχόταν από το παγκάρι της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Τραγανού, όπου ήταν επίτροπος, τα οποία και θα κατέθετε το πρωί της Τετάρτης στην τράπεζα, όμως τον πρόλαβαν οι δολοφόνοι.
Να σημειωθεί πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ όλα τα δωμάτια ήταν αναστατωμένα.

H Αστυνομία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές υπόπτων. Σύμφωνα με πηγές του iliatora.gr, οι έρευνες των Αρχών στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Οι αρχικές ενημερώσεις από το iliatora.gr

(Πρώτη ενημέρωση- 11:15) Νεκρός βρέθηκε το πρωί ένας 81χρονος μέσα στο σπίτι του στο Τραγανό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του iliatora.gr, πρόκειται για δολοφονία και ήδη οι Αρχές βρίσκονται εκεί και εξετάζουν προσεκτικά το χώρο.
Με βάση έγκυρες πηγές, ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, νωρίς το πρωί . Τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι ήταν ανακατεμένα και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο ηλικιωμένος πιθανότατα πάλεψε με τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του, πριν επέλθει το μοιραίο.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Μαρτζάκλης και οι επιτελείς του βρίσκονται αυτή την ώρα στο σπίτι και ερευνούν τα στοιχεία που υπάρχουν, ενώ εξετάζεται το κίνητρο της δολοφονίας.
(13:31) Το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου εξέτασε ιατροδικαστής. Μετά την εξέταση και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, όλα τα στοιχεία συνηγορούν πως όντως πρόκειται για ανθρωποκτονία.
(15:14) Όλα δείχνουν πως ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι έπνιξαν τον ηλικιωμένο, χρησιμοποιώντας κάποιο αντικείμενο (ο 81χρονος φέρει εμφανή σημάδια στο λαιμό του).
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...