Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Σύνορα Ηλείας- Αχαΐας: 736-365 το σκορ της εβδομάδας στα χασισόδεντρα!


Σε... ξένο γήπεδο έπαιξαν και κέρδισαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, οι οποίοι "επισκέφθηκαν" την Κάτω Αχαγιά Αχαΐας για να ξεριζώσουν 365 δέντρα χασίς και να συλλάβουν δύο άτομα.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης επιχείρησαν στην θέση «Καμίνια» της Κάτω Αχαγιάς. Εκεί, σε έκταση τριών στρεμμάτων σε βαθμίδες εντόπισαν εφτά "καβάντζες", όπου καλιεργούνταν 365 δενδρύλλια χασίς με ύψος από ένα έως ενάμιση μέτρο.
Στη φυτεία πιάστηκε ο φύλακας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αργότερα συνελήφθη και ένας 53χρονος από τον Πύργο, που φέρεται να ήταν ο ορισμένος υπεύθυνος για τη φυτεία από 36χρονο Αμαλιαδίτη.
Ο 36χρονος βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη φυλακή, καθώς συνελήφθη την 1/6 κατά τη διάρκεια παρόμοιας επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης και κατηγορείται ως ο "ιδιοκτήτης" και της φυτείας των 736 δενδρυλλίων χασίς, που εντοπίστηκε ανάμεσα σε Μπόρσι και Καρατουλέικα (διαβάστε την υπόθεση στα σχετικά άρθρα)

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη στην κατοχή του 31χρονου Αλβανού συσκευασίες με 20,5 γραμμάρια χασίς, ενώ στην κατοχή του 53χρονου Έλληνα βρέθηκαν 35 χάπια «υπνοστεντόν» και τέσσερα χάπια «βουλμπεγκάλ».
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...