Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Φεύγει για Ντουμπάι!


Φεύγει για Ντουμπάι!Ο Νάτσο Σκόκο αποχαιρετά-όπως όλα δείχνουν-την ΑΕΚ και οδεύει προς Ντουμπάι!
Η Αλ Αΐν αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και ο τελευταίος θα μετακομίσει στα Αραβικά Εμιράτα. Στα ταμεία της ΑΕΚ από την πώληση αυτή θα μπουν περίπου 2,8 εκατ. ευρώ. Η «Ένωση» πέρα από το παραπάνω ποσό θα εισπράξει επιπλέον 600.000 ευρώ εφόσον ο Σκόκο πωληθεί σε άλλη ομάδα εκτός Ελλάδας πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Ο 25χρονος άσος αρχικά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Αλ Αΐν, αφού προτιμούσε σαφώς να αγωνιστεί σε ένα από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ωστόσο δεν προέκυπτε κάτι που να τον… ενθουσιάζει, ενώ και οι Άραβες τού πρόσφεραν ένα «χρυσό» συμβόλαιο, σχεδόν διπλάσιο από το περίπου ένα εκατ. ευρώ που θα είχε λαμβάνειν αν παρέμενε στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Αρχικά ο Νάτσο Σκόκο αξίωνε δύο εκατ. ευρώ το χρόνο και η Αλ Αΐν πρόσφερε 1,4 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά τα βρήκαν κάπου στη μέση και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Bάσει του συμβολαίου που ο Σκόκο είχε στην ΑΕΚ, θα έπαιρνε το 10% από τα χρήματα που θα εισέπραττε η «Ένωση» σε περίπτωση πώλησης.

Μετά την εξέλιξη αυτή η ΑΕΚ χάνει τον πιο ποιοτικό της ποδοσφαιριστή, αλλά παίρνει μια βαθιά οικονομική ανάσα, καθώς θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιουνίου να δώσει 6 εκατ. ευρώ για να ξεπεράσει οριστικά το τελευταίο εμπόδιο για την αδειοδότησή της εν όψει της επόμενης περιόδου.

Η Αλ Αΐν είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στο Ντουμπάι και τη Δευτέρα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρουμάνου προπονητή Κοσμίν Ολαρόιου για δύο χρόνια έναντι 2,5 εκατ. δολαρίων ετησίως.

sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...