Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Όχι» σε μονάδα του ΟΚΑΝΑ στο ΚΑΤ λένε οι Κηφισιώτες

«Όχι» στη μεταφορά μονάδας του ΟΚΑΝΑ σε χώρο του νοσοκομείου ΚΑΤ, είπαν για ακόμα μια φορά η δημοτική αρχή Κηφισιάς, σύλλογοι της Κηφισιάς και του Αμαρουσίου και κάτοικοι που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αθηνάς, αποκλείοντας το σημείο για περισσότερο από μια ώρα και επιτρέποντας τη διέλευση μόνο σε ασθενοφόρα και ασθενείς.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης εξέφρασε την αντίθεση του δήμου και εκτίμησε ότι η μεταφορά της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή θα δημιουργήσει προβλήματα στην τοπική κοινωνία καθώς όπως είπε κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται σχολεία, παιδικές χαρές και άλλοι χώροι που επισκέπτονται καθημερινά κάτοικοι με τα παιδιά τους.

«Η σχεδιαζόμενη αποκέντρωση του ΟΚΑΝΑ θα οδηγήσει στη μετακίνηση καθημερινώς εκατοντάδων ασθενών με το τρένο παράλληλα με την μετακίνηση εργαζομένων, παιδιών, μαθητών, γερόντων και άλλων ευπαθών ομάδων.

Μετά τη χορήγηση της μεθαδόνης όλοι οι χρήστες θα περιφέρονται με όλες τις γνωστές παρενέργειες, στο Μαρούσι και την Κηφισιά, περιστοιχισμένοι από τον γνωστό «παραβατικό» περίγυρο των χρηστών, τα «βαποράκια», τους εμπόρους, τους κλέφτες, την οπλοκατοχή και την πορνεία», ανέφερε ο κ. Χιωτάκης.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί, αύριο Τρίτη, και στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αμαρουσίου καθώς και εκεί εγείρονται αντιδράσεις για τη μεταφορά της μονάδας του ΟΚΑΝΑ.
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...