Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν σήμερα γενέθλια


Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν σήμερα γενέθλιαΤι σημαίνει να έχεις γεννηθεί την 4η Ιουνίου

Εξαιτίας της γρήγορης σκέψης τους και της ευκολίας τους με την γλώσσα,
όσοι έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα ελκύουν την προσοχή. Όταν μιλάνε για κάποιο θέμα μπορεί να εμπνέουν θετικά τους άλλους, αλλά όταν διαφωνούν με κάτι, σπάνια είναι διπλωματικοί.

Παρότι δεν είναι απαραίτητα κατάλληλοι για ηγετικούς ρόλους, βρίσκονται συνήθως στην κορυφή. Επειδή μπορεί να νοιώσουν ανασφαλείς σε μια τέτοια θέση, πρέπει να προσέξουν να μην υιοθετήσουν αυταρχική συμπεριφορά. Η μεγαλύτερη τους ευχαρίστηση είναι όταν δουλεύουν ως ένα δυνατό μέλος μια ομάδας.

Πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στο να μην αντικαταστήσουν την λατρεμένη τους ελαστικότητα με κανόνες, δόγματα και αμφίβολες υποχρεώσεις. Όσοι είναι γεννημένοι αυτή την ημέρα δεν είναι ποτέ πιο χαρούμενοι από όταν κατά τα στάδια εκμάθησης ενός επαγγέλματος ή ενδιαφέροντος, μπαίνουν στο ρόλο του μαθητή και δουλεύουν για να τελειοποιήσουν τον εαυτό τους.

Είναι σημαντικό να έχουν διαθέσιμα νέα έργα στον ορίζονται καθώς μπορεί να βαρεθούν εύκολα με οτιδήποτε περιορίζει την ανάπτυξη τους. Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να βγάλουν αυτή την απογοήτευση πάνω στην οικογένεια,τους φίλους ή τους συνεργάτες τους.

Πρέπει να βάλουν τις λεκτικές ικανότητες να δουλέψουν με παραγωγικό τρόπο γιατί οι κρίσιμες παρατηρήσεις τους όσο διορατικές και αν είναι μπορεί να προκαλέσουν ανταγωνισμό. Εν ολίγοις, θα πρέπει να συγκεντρωθούν περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις παρά στην αντικειμενική αλήθεια.

Το να καλλιεργήσουν την αίσθηση του χιούμορ τους στο βαθμό που να μην εκφράζει σαρκασμό μπορεί να τους βοηθήσει πολύ. Πολλοί που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα όχι μόνο διαπρέπουν σε ότι κάνουν αλλά μπορούν να φέρουν μια υγιή δόση τάξης στο περιβάλλον τους.

Παρότι μπορεί να έχουν μεικτά συναισθήματα για να παίρνουν αποφάσεις για άλλους, τα οργανωτικά τους ταλέντα είναι εντυπωσιακά και είναι ικανοί να ενώσουν διαφορετικούς ανθρώπους σε μια συνεκτική, αποτελεσματική ομάδα.

Είναι άτομα που εμπιστεύονται πολύ το ένστικτο τους και λειτουργούν βάση αυτού. Δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνουν το λάθος να σκεφτούν πολύ και να επιτρέψουν το μυαλό τους να υπερισχύσει του ένστικτου τους.

Επίσης δεν πρέπει να καταπιέζουν τις σωματικές τους ορμές όπως τα αθλήματα και το sex. Παίρνουν το χρόνο τους μέχρι να μπορέσουν να δείξουν στοργή στους ανθρώπους που αγαπάνε και να κάνουν απλές καθημερινές πράξεις ευγένειας.

Το να μαθαίνουν ό,τι πρέπει και το να δίνουν και να παίρνουν είναι μια σημαντική, συνεχής διαδικασία για την εξέλιξη τους ως άνθρωποι.

πηγή: eorti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...