Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΣΟΚ: Μαζεύει αδέσποτα και τα πατάει με το αυτοκίνητό του

Ο δράστης κινείται κυρίως τις βραδινές ώρες στον Εσταυρωμένο, μαζεύει τα αδέσποτα ζώα σε τσουβάλια και τα βασανίζει μέχρι θανάτου.


Ο ασυνείδητος άνδρας κυκλοφορεί στην περιοχή και αναζητά υποψήφια θύματα. Όταν εντοπίζει το αδέσποτο, εμφανίζεται φιλικός, κερδίζει την εμπιστοσύνη του και αμέσως μετά το βάζει σ’ ένα τσουβάλι..

Στη συνέχεια το βασανίζει και το οδηγεί σε φριχτό θάνατο, καθώς το πατάει με τις ρόδες του αυτοκινήτου μέχρι να ικανοποιήσει τα άγρια ένστικτά του, σύμφωνα με το irakliotikosteki.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί και έχουν ζητήσει βοήθεια από φιλοζωικά σωματεία, προκειμένου να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Μάλιστα, έχει καταγραφεί ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που χρησιμοποιεί και έχει βρεθεί η ιδιοκτήτριά του, η οποία όμως αρνείται ότι έχει σχέση με τα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...