Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Με βαπόρια και λεωφορεία έρχονται Αγανακτισμένοι από όλη την Ελλάδα!

Την ώρα που οι Αγανακτισμένοι σε όλη την Ευρώπη απευθύνουν κάλεσμα για νέα πανευρωπαϊκή κινητοποίηση το απόγευμα της Κυριακής, 5 Ιουνίου
οι δικοί μας Αγανακτισμένοι ετοιμάζονται να έρθουν στο Σύνταγμα από όλη την Ελλάδα.

Στο Facebook επικρατεί αναβρασμός και οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες από όλη τη χώρα να δώσουν το παρών στο αυριανό μεγάλο ραντεβού.

Αγανακτισμένοι Ελληνες από την Κρήτη, τη Δυτική Ελλάδα και άλλες πόλεις της χώρας έρχονται με πλοία και λεωφορεία για να ενωθούν με τους χιλιάδες Αθηναίους Αγανακτισμένους.....

Οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι θα σπάσουν το ρεκόρ της προηγούμενης Κυριακής και προσδοκούν ότι οι συγκεντρωμένοι θα φτάσουν ακόμα και τις 300.000.

Η αυριανή συγκέντρωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της Ισπανίας όπου την ίδια ώρα θα διαδηλώνουν και εκεί οι Ισπανοί Αγανακτισμένοι.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι λόγω της καθιερωμένης συγκέντρωσης στη πλατεία Συντάγματος, οι εργαζόμενοι στο Μετρό δεν θα πραγματοποιήσουν την 24ωρη απεργία που είχαν αποφασίσει για την Δευτέρα αλλά θα απέχουν από τα καθήκον τα τους ως τις 4 το απόγευμα για να «να εξυπηρετηθεί και να διευκολυνθεί η ειρηνική συγκέντρωση της σύγχρονης "Εκκλησίας του Δήμου"». Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους.

«Δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και για το λόγο αυτό ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας», αναφέρουν.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...