Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΕΠΟ: Κλειστή τελικά μέχρι νεωτέρας!!

Παγώνουν όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στη χώρα
Παγώνουν όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στη χώρα



Παγώνουν όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στη χώρα από τη Δευτέρα, καθώς η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε την αναστολή της λειτουργία της με 49 ψήφους υπέρ και 7 κατά.

Όπως δήλωσε μετά την απόφαση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, η αναστολή θα είναι σε ισχύ για 15 τουλάχιστον μέρες οπότε θα ξεκινήσει ο διάλογος με τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση που ο διάλογος ναυαγήσει ο κύριος Πιλάβιος προανήγγειλε την παραίτησή του.

«Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή των εργασιών και την άμεση προσπάθεια διαλόγου με τους φορείς που αναφέραμε: την Σούπερ Λίγκα, τα πολιτικά κόμματα και όποιον άλλο φορέα έχει σχέση. Δώσαμε ένα περιθώριο 15 ημερών», τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αναφερόμενος στην απόφαση της γενικής συνέλευσης.

«Δεν βλέπετε τι γίνεται κάθε ημέρα; Η καθημερινότητα είναι το δείγμα για το 'πού πάμε'. Η ομοσπονδία –πιστεύω- ότι αντέδρασε με δυναμικό τρόπο. Περιμένουμε τα αποτελέσματα», πρόσθεσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...