Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΩΛΗΘΗΚΕ


Σοκ στην Πάτρα! Φοιτήτρια αυτοπυρπολήθηκε


Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση ότι μία 24χρονη φοιτήτρια αυτοκτόνησε και μάλιστα με πολύ σκληρό τρόπο καθώς αυτοπυρπολήθηκε.


Σύμφωνα με το thebest.gr, η νεαρή κοπέλα -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- κατέβηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και έβαλε φωτιά στον εαυτό της ενώ οι γείτονες θορυβήθηκαν ακούγοντας τα ουρλιαχτά πόνου που προέρχονταν από την 24χρονη κοπέλα που καιγόταν ζωντανή…

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές αλλά η νεαρή κοπέλα εξέπνευσε πριν της παρασχεθεί βοήθεια… Το τραγικό είναι ότι το μισοκαμένο πτώμα της 24χρονης φοιτήτριας παρέμενε σε κοινή θέα επί 2 ώρες στην πυλωτή της πολυκατοικίας της και αυτό γιατί κανένα γραφείο τελετών δεν αναλάμβανε τη μεταφορά του πτώματος και την τελετή της κηδείας.

Ο λόγος; Τις προηγούμενες ημέρες τα γραφεία κηδειών της Πάτρας δέχθηκαν έλεγχο από το ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα να βρεθούν προβληματικά φορολογικά στοιχεία που αφορούσαν την μεταφορά πτωμάτων… Ένα μάλιστα ήρθε στο σημείο αλλά τελικά έφυγε χωρίς να πάρει μαζί το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας.

Τελικά το πτώμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά από πολύωρη καθυστέρηση...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...