Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ο «ζωηρός» δήμαρχος με την αδυναμία στα μοντέλα

Ο «ζωηρός» δήμαρχος με την αδυναμία στα μοντέλα

«Στη φόρα» οι οικονομικές αμαρτίες του

Αναστατωμένη είναι τους τελευταίους μήνες η μικρή κοινωνία της Ιθάκης.
Αιτία η συμπεριφορά του «γαλαντόμου» δημάρχου του νησιού, Γ. Κασσιανού, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τοπικών και αθηναϊκών Μέσων λόγω ενός ελέγχου που δέχτηκε για το κότερό του από το ΣΔΟΕ και το Λιμενικό.

Την 1η Ιουλίου -σύμφωνα με μαρτυρίες- προτού αποπλεύσει από την Ιθάκη για τον Αστακό τον επισκέφτηκε το ΣΔΟΕ για να ελέγξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του πολυτελούς σκάφους.

Ο Γ. Κασσιανός «μπάρκαρε» με το σκάφος για να παραλάβει 30 καλλονές που συμμετέχουν στον διαγωνισμό «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» και να τις μεταφέρει πίσω στο νησί του, προκειμένου να συμμετέχουν σε εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει σε μπαρ στην περιοχή Βαθύ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Κασσιανός δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για τον απόπλου και το σκάφος εμφανίστηκε να ανήκει σε εταιρεία off shore.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στον δήμαρχο Ιθάκης ύψους 10.000 ευρώ, γεγονός που ο ίδιος διαψεύδει. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε τελικά, τα μοντέλα επιβιβάστηκαν στο υπερπολυτελές κότερο, έκαναν και τη βουτιά τους στα γαλανά νερά του Ιονίου και πήγαν στην εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί. Όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής», το γεγονός αυτό αποτέλεσε αφορμή ώστε να βγουν στην επιφάνεια οι καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό για τον δήμαρχο Ιθάκης, μέσω των οποίων εκφράζεται η ανησυχία της τοπικής κοινωνίας.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...