Αρνείται ότι απήγαγε την 14χρονη ο αλλοδαπός κατηγορούμενος


Ο 30χρονος από το Κονγκό αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της απέλασης

Για εκούσια απαγωγή, αποπλάνηση ανηλίκου και απόκρυψη στοιχείων κατηγορείται ο 30χρονος από το Κονγκό που εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνισης πριν από 12 ημέρες της 14χρονης αδελφής γνωστού μπασκετμπολίστα του Ηλισιακού, η οποία εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 30χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, ισχυρίζεται σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν γνώριζε ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη καθώς του είχε πει πως ήταν 19 ετών. Υποστήριξε επίσης πως έφυγε μαζί του με τη θέληση της χωρίς ο ίδιος να την εξαναγκάσει σε κάτι.

Ο 30χρονος αντιμετωπίζει τώρα τον κίνδυνο της απέλασης καθώς δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα. Η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 24 Αυγούστου, όταν έφυγε από το σπίτι της μετά από καυγά με τους γονείς της.

Από τότε τα ίχνη της είχαν χαθεί και αναζητούνταν από την αστυνομία, ενώ είχε μπει και αγγελία για την εξαφάνισή της στο «Αμπερ Αλερτ» από το Χαμόγελο του Παιδιού. Φίλοι της στο Facebook εξέφραζαν την αγωνία τους για την τύχη της.

Η επίσκεψη του κοριτσιού το περασμένο Σάββατο σε ένα ίντερνετ καφέ, έδωσε την ευκαιρία στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να φτάσει στον εντοπισμό της.
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ