Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός Τζεμπούρ και Πάντελιτς με ΟΦΗ

Θα ξεκουραστούν εν όψει του αγώνα με την Μαρσέιγ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ανέβασε και άλλο ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το αυριανό φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής με τον ΟΦΗ. Ο Αλγερινός δεν είναι απόλυτα έτοιμος και τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί συνεχίζοντας την προσπάθεια για να βρεθεί στην αποστολή της αναμέτρηση της Τρίτης.

Στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τους Κρητικούς θα απουσιάζει και ο Πάντελιτς ο οποίος σήμερα για λόγους ξεκούρασης έκανε ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά –όπως αναμενόταν- γυμνάστηκε ο Γέστε ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή:

Μέγερι, Κοστάνσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Μοδέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν.
Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, Ποτουρίδης, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Πάντελιτς, θα προπονηθούν αύριο στις 09:00.

(*) Αρχηγοί της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοδέστο.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...