Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ούτε σταγόνα. . . : Ξέμεινε από βενζίνη η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας



Ούτε σταγόνα. . . : Ξέμεινε από βενζίνη η Αστυνομική Διεύθυνση ΗλείαςΗ Δημόσια Διοίκηση περνά τις χειρότερες ώρες της ελέω μνημονίου.
Την ώρα που το χρέος και τα έξοδα του Κράτους παρουσιάζονται αυξημένα, κάποιος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,
«ξέχασε» να πληρώσει το λογαριασμό σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ηλεία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο πρατηριούχος να κόψει την πίστωση.
Τη στιγμή που όλη η χώρα «παραμιλά» από τη φτώχια, που επιχειρήσεις και οικογένειες δεν αντέχουν, το κράτος δεν πληρώνει εγκαίρως τις υποχρεώσεις του. σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ο «πονοκέφαλος» είναι μεγάλος, αφού δεν υπάρχει σταγόνα βενζίνη για τα περιπολικά.
Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου που προμήθευε στην περιοχή του Πύργου, έκοψε την πίστωση αφού το κόστος είναι δυσβάσταχτο και οι όροι της σύμβασης που έχει υπογράψει, δεν έχουν τηρηθεί.
Ακόμα και αν ισχύει αυτό που "ακούγεται" πως η πληρωμή έχει καθυστερήσει στα εντελλόμενα, δεν αποτελεί δικαιολογία, όταν μιλάμε για μια υπηρεσία που αφορά τη δημόσια ασφάλεια, όπως είναι η Αστυνομία.
 ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...