Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Λακόμπ: «Προκαλεί φόβο το Καραϊσκάκη»!

Ένα μεγάλο κόκκινο καζάνι που βράζει και ξεχειλίζει από πάθος

Την άποψη ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να εκμεταλλευτούν την παρουσία των οπαδών στο πρώτο παιχνίδι του Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ εξέφρασε ο Γκι Λακόμπ, μιλώντας στην εφημερίδα «Φως». «Το Καραϊσκάκη προκαλεί φόβο. Το έζησα και το ξέρω. Ένα μεγάλο κόκκινο καζάνι που βράζει και ξεχειλίζει από πάθος», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λακόμπ

Για το ξεκίνημα της Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα:

«Ξεκίνησε με προβλήματα στο πρωτάθλημα, ανεβάζει όμως την απόδοση της σιγά σιγά. Ο Ντεσάμπ είναι ένας τεχνικός που ρίχνει μεγάλο βάρος στην φυσική κατάσταση κατά την προετοιμασία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ομάδες που φτιάχνει να ξεκινούν με πόδια βαριά. Η Μαρσέιγ λοιπόν δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και ο προπονητής της δέχεται κριτική από τον Τύπο.

Στην ομάδα του όμως, στην διοίκηση, αλλά και στους οπαδούς του έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη. Γιατί είναι ο Ντεσάμπ. Ο προπονητής που τους έδωσε το πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια και γιατί ως αρχηγός της έχει σηκώσει το κύπελλο Πρωταθλητριών. Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι η άμυνα. Βάζει εύκολα γκολ δέχεται εύκολα γκολ και δεν κερδίζει ως τώρα τα ματς. Είναι μεγάλη απώλεια ο Γκάμπριελ Χάιντσε από το ρόστερ της.

Όχι μόνο για την αμυντική του ικανότητα αλλά και γιατί ήταν ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα. Τώρα υπάρχει κυρίως ο Ντιαβαρά που έχει τον ρόλο αυτόν. Και ο Μπιά. Ακόμα όμως δεν έχουν παίξει μαζί οι δυο τους».

Για την παρουσία του Κέβιν Μιραλάς και του Ζεάν Μακούν στον Ολυμπιακό:
«Ο Μιραλάς έχει προδιαγραφές μεγάλου ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ γρήγορος και πολύ ποιοτικός. Στην Σεντ Ετιέν δεν έπιασε γιατί του ζήτησαν πολύ γρήγορα πάρα πολλά. Δεν θα είναι έκπληξη για την Μαρσέιγ πάντως, το γεγονός ότι κάνει σπουδαία δουλειά στον Ολυμπιακό. Ο Μακούν είναι πολύ σκληρός και σταθερός. Πολύ ικανός ανασταλτικά και έχει φοβερή ικανότητα στις στημένες μπάλες. Δεν είναι ψηλός , αλλά ξέρει να παίρνει τις σωστές θέσεις και να σκοράρει σε τέτοιες φάσεις».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού:
«Δεν είναι καλό που ο Ολυμπιακός δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια του. Έχει όμως το Καραϊσκάκη που προκαλεί φόβο. Το έζησα και το ξέρω. Ενα μεγάλο κόκκινο καζάνι που βράζει και ξεχειλίζει από πάθος! Θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί λοιπόν αυτό και να πιέσει από την αρχή. Γιατί η Μαρσέιγ έχει προσωπικότητα σαν ομάδα. Και αν δεν την πιέσεις, ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλε».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...