Στυγερή δολοφονία στην Κάστα Κατακόλου: Χρήστης ναρκωτικών σκότωσε τη μάνα του (Νεότερη ενημέρωση 21:38) ( 2o video & ηχητικό ντοκουμέντο)


Στυγερή δολοφονία στην Κάστα Κατακόλου: Χρήστης ναρκωτικών σκότωσε τη μάνα του (Νεότερη ενημέρωση 21:38) ( 2o video & ηχητικό ντοκουμέντο)Την ίδια του τη μάνα σκότωσε με τη χρήση κυνηγετικού όπλου ένας νεαρός χρήστης ναρκωτικών ουσιών μέσα στο σπίτι τους, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην περιοχή Κάστα Κατακόλου,
Από την επιχείρηση της Αστυνομίας.Οι άνδρες της Ασφάλειας με το δράστη του εγκλήματος.Οι αστυνομικοί περιεργάζονται το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.πίσω απο το παλιό εργοστάσιο της Κεράμικα. Άμεσα μόλις τα συγγενικά του πρόσωπα ειδοποίησαν την Αστυνομία, οργανώθηκε επιχείρηση, ώστε ο δράστης που βρισκόταν υπό την επήρεια να αφοπλιστεί και να συλληφθεί. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο που χρησιμοποίησε. Ενώ έλεγε πως το είχε στα χέρια του, το είχε κρύψει σε μικρό κανάλι δίπλα στο σπίτι του.
Ο δράστης όσο συνομιλούσε με την αδερφή του έλεγε "ποιος θα πιστέψει ότι ήταν ατύχημα" και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Τα παραπάνω μαζί με πολλές άλλες στιγμές της επιχείρησης έχει καταγράψει η κάμερα του ilialive.gr.
Η συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ, μαζί με την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου στέφθηκε με επιτυχία αφού κατάφεραν να συλλάβουν το δράστη χωρίς άλλες συνέπειες.
Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι ήταν τραγική και μάλιστα έλεγαν πως θυμίζει ταινία θρίλερ.
Νεότερη ενημέρωση 19:47
Ο δράστης 35 ετών οδηγείται αυτή την ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου έχει καταφτάσει από την Πάτρα και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Σιάμος. Η μητέρα του δράστη ήταν σύμφωνα με πληροφορίες μόλις 56 ετών.
Σε λίγη ώρα περισσότερα, ενώ θα υπάρχει συνεχής ανανέωση στο φωτογραφικό υλικό.
ilialive.gr

Video

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ