Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Επιτάλιο: Εν ψυχρώ δολοφονία σε ληστεία με θύμα 65χρονο "βενζινά" (video)

Επιτάλιο: Εν ψυχρώ δολοφονία σε ληστεία με θύμα 65χρονο
Νεκρός έπεσε απο τις σφαίρες ληστών ένας 65χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή του Επιταλίου, λίγο έξω από τον Πύργο.
Επιτάλιο: Εν ψυχρώ δολοφονία σε ληστεία με θύμα 65χρονο Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έφτασαν στο "βενζινάδικο" στις 15:25 και με το πρόσχημα ότι βα εφοδιαστούν με καύσιμα πλησίασαν τον ιδιοκτήτη.
Επιτάλιο: Εν ψυχρώ δολοφονία σε ληστεία με θύμα 65χρονο Όταν του ανέφεραν πως πρόκειται για ληστεία τότε σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr διαπληκτίστηκαν και ο ένας απο τους δύο ληστές πυροβόλησε μια φορά εν ψυχρώ το θύμα, που έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Οι δράστες δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν απέσπασαν κάποιο χρηματικό ποσό. Έφυγαν με τη μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού, ενώ τα χαρακτηριστικά τους δεν ήταν αναγνωρίσιμα από αυτόπτες μάρτυρες καθώς φορούσαν κράνη.
Περισσότερα σε λίγο και βίντεο με τις μαρτυρίες περίοικων...
ilialive.gr

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...