«Θρίλερ» σε κόκκινο φόντο

Με 9-8 επικράτησε ο Ολυμπιακός του Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο κλασικό ντέρμπι της Α1 πόλο των ανδρών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με δραματικό τρόπο με 9-8 των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και βρέθηκαν προσωρινά στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς, δυο περισσότερους από τη Βουλιαγμένη, που έχει ένα αγώνα λιγότερο. Έτσι, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου διατήρησαν την παράδοση που τους ήθελε να νικούν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις από το 2001 και ύστερα. Από την πλευρά τους, οι "πράσινοι" παρέμειναν στην τέταρτη θέση μακριά από τους πρωτοπόρους.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να προηγηθούν με 9-5 στη λήξη της τρίτης περιόδου, όμως ένα 3-0 του Παναθηναϊκού στην τέταρτη έφερε το 8-9 στο τελευταίο λεπτό, κάνοντας «θρίλερ» τον τελικό νικητή, όμως οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού δεν κατάφεραν να «γυρίσουν» ολοκληρωτικά την κατάσταση και να φτάσουν, τουλάχιστον, στην ισοφάριση. Οι πρωταθλητές είχαν σταθερά το προβάδισμα στις τρεις πρώτες περιόδου και φαινόταν πως δε θα μπορούσαν να απειληθούν, όμως η αντεπίθεση που επιχείρησαν οι παίκτες του «τριφυλλιού» στο τέλος τους «κοίμισε».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αντικείμενα στην πισίνα στους παίκτες του Ολυμπιακού, χωρίς να υπάρξει κάποια συνέχεια.


Τα 8άλεπτα: 3-4, 1-2, 1-3, 3-0

Τα γκολ του Παναθηναϊκού (Κουντουδιός): Γ. Αφρουδάκης 3, Αλιχανίδης 3, Τσόκας 1, Κόχειλας 1

Τα γκολ του Ολυμπιακού (Βλάχος): Σχίζας 2, Φουντούλης 2, Μάζης 2, Μουρίκης 1, Μπλάνης 1, Χατζηκυριακάκης

Πηγή: sportfm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ