Μία ακόμα άνομβρη εβδομάδα - Πολύ ισχυροί ΝΑ άνεμοι στο Ιόνιο


Μία ακόμα άνομβρη εβδομάδα - Πολύ ισχυροί ΝΑ άνεμοι στο ΙόνιοΠεράσαμε πλέον στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και δυστυχώς η ανομβρία συνεχίζεται, με το πιο βροχερό μήνα του έτους να περνά στην μετεωρολογική ιστορία ως ο πιο άνομβρος
Νοέμβριος των τελευταίων ετών, καθώς δύσκολα μπορεί να ανατραπεί πλέον  η εικόνα αυτή τις επόμενες ημέρες.
Η ατμοσφαιρική διαταραχή που θα πλησιάσει την χώρα μας την Τρίτη 22 Νοεμβρίου το μόνο που θα καταφέρει είναι να στρέψει τους ανέμους από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, οι οποίοι θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 και τοπικά στο Ιόνιο πολύ ισχυροί 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές, δεν θα έχουμε τη νύχτα και νωρίς το πρωί τις συνθήκες παγετού και τις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες της περασμένης εβδομάδας.
Θα διατηρηθούν οι ισχυροί έως πολύ ισχυροί άνεμοι στο Ιόνιο και την Τετάρτη 23/11 με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Λίγες νεφώσεις θα επικρατούν ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Όμοιες συνθήκες αναμένονται μέχρι και την Παρασκευή 25/11 που ενδεχομένως να έχουμε και βροχές, τα πρώτα στοιχεία δεν θέλουν κάτι αξιόλογο, εξέλιξη όμως που θα δούμε τις επόμενες ημέρες.
Επιμέλεια πρόγνωσης για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ