Δεν δέχτηκαν να διαβάσουν τον πατέρα!

Δεν δέχτηκαν να διαβάσουν τον πατέρα!
Τελέσθηκε σήμερα η εξωδιος ακολουθία για την 14Χρόνη που βρήκε φρικτό θάνατο στο αμάξι που κατεύθεινε ο ίδιος της ο πατέρας σε τσιμεντένιο τοίχο.
Το δράμα που συγκλόνησε όλη την Ελλάδα την Κυριακή που μας πέρασε είχε σήμερα άλλη μια τελευτάια πράξη στον Άγιο Δημήτρη Κορακοχωριου οπου και τελέσθηκε κ εξώδιος ακολουθία για την 14χρονη.

Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας δεν δέχθηκε να διαβαστεί ο 71χρόνος γιατί εκτός του ότι θεωρείται αυτόχειρας είναι και υπεύθυνος για τον θάνατο της κόρης του


Δεν δέχτηκαν να διαβάσουν τον πατέρα!Τι είχε συμβεί
Συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινωνία του νομού αλλά ολόκληρης της χώρας η οικογενειακή τραγωδία που «αποκάλυψαν» οι πρώτες ακτίνες του ήλιου την Κυριακή στο Ρουπάκι, όταν μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου που βρέθηκε «καρφωμένο» στην τσιμεντένια γέφυρα του εργοταξίου της Ολύμπιας Οδού, ανακαλύφτηκε σοβαρά τραυματισμένο ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο πέρασε ολόκληρη την κρύα νύχτα ανάμεσα στα άψυχα κορμιά της 14χρονης αδελφής του Σουζάνας και του 71χρονου πατέρα του Αθανάσιου Ζαφειρόπουλου. Η τελευταία πράξη στην οικογενειακή τραγωδία θα παιχτεί στις 11:30 σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κορακοχωρίου, όπου συγγενείς και φίλοι θα «αποχαιρετήσουν», με τα ερωτήματα που τους βασανίζουν να παραμένουν αναπάντητα, το 14χρονο κορίτσι και τον 71χρονο πατέρα του. 
http://www.patrisnews.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ