Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Φευγάτοι» στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις λόγω μείωσης μπάτζετ

Το «κύμα» αποχωρήσεων από την ομάδα του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει από τον Λεονάρντο και τον Ντίεγκο Αρίας και αρκετοί παίκτες είναι «φευγάτοι» ελέω μπάτζετ.

Τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ αναγκάζουν τους Ζαγοράκη, Κωνσταντινίδη να αναζητούν λύσεις μείωσης των λειτουργικών εξόδων και ως αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν υποχρεωτικά.

Η αρχή έγινε με τον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μπακ έσπασε το συμβόλαιό του με τον «δικέφαλο του Βορρά», μετά από μόλις τρεις μήνες στη Θεσσαλονίκη και αναζητεί νέα ποδοσφαιρική στέγη. Δεύτερο «θύμα» ο Ντιέγκο Αρίας, που μετακόμισε προς… Βραζιλία μεριά για το χατίρι της Γκρέμιο.

Και η λίστα αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, αφού από τη μία ο Πάμπλο Κοντρέρας είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει στην Κόλο Κόλο της Χιλής και από την άλλη ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο είναι και αυτός προ των πυλών της εξόδου, με ρεπορτάζ από την Ρουμανία να τον εμπλέκουν με την Στεάουα.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται -αν και αυτήν την στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες- και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης να ακολουθήσει τον δρόμο της ξενιτιάς, αφού έχει πρόταση από τους Σικάγο Φάιρ των ΗΠΑ. Τέλος, όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια «παίζει» στο ρεπορτάζ πολλών ομάδων και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν έρθει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Πάντως, την Παρασκευή Ζαγοράκης και Βρύζας θα έχουν συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν τα μεταγραφικά θέματα, τη μείωση του μπάτζετ του συλλόγου, αλλά και τα πολλά συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι εννιά συμβόλαιο λήγουν στις 30 Ιουνίου δεν αποκλείεται σύντομα η λίστα να μην έχει μόνο τέσσερα ονόματα, αλλά περισσότερα.

Σε αυτά περιλαμβάνονται οι Κοντρέρας (που οδεύει προς Χιλή), Γκαρσία, Λίνο, (που θα γίνει σίγουρα προσπάθεια ανανέωσης, μια και είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα), Χαλκιάς, Ίβιτς, Σνάουτσνερ (των οποίων η ανανέωση θα εξαρτηθεί από την απόδοσή τους, αλλά και τις απαιτήσεις τους) και οι Τσιρίλο, Μπαλάφας, Γλύκος (που πηγαίνουν προς ανανέωση).

Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...