Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ηλεία: Αγόρι το πρώτο παιδί του 2012


Ηλεία: Αγόρι το πρώτο παιδί του 2012Στο νοσοκομείο του Πύργου που εφημέρευε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και Ανήμερα, γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2012, το πρώτο παιδί στην Ηλεία για το νέο χρόνο.
Στις δέκα
το βράδυ έκανε την εμφάνισή του ο μικρούλης στα χέρια του μαιευτήρα – γυναικολόγου Σπύρου Δημητρακόπουλου της κλινικής του νοσοκομείου.

Η οικογένεια του Δημήτρη Αλεξόπουλου από τα Φιλιατρά αυξήθηκε κατά ένα μέλος και η ευτυχισμένη μητέρα, Αθανασία Νικολοπούλου, κράτησε στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.
Όπως είπε η ίδια ήρθε από τη Μεσσηνία στην Ηλεία για να γεννήσει, καθώς είχε πληροφορηθεί πως το νοσοκομείο του Πύργου και η γυναικολογική – μαιευτική κλινική είναι σε πολύ καλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Ευτυχισμένη με το δεύτερο γιο στην αγκαλιά δεν είχε παρά να χαμογελάσει στο φακό.
Στο νοσοκομείο Αμαλιάδας το πρώτο παιδί γεννήθηκε λίγο μετά τις 12 μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιανουαρίου. Είναι αγόρι γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας νεαρού ζευγαριού, που μένει μόνιμα στην πόλη.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...