Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Δικογραφία που «καίει» τον 62χρονο

Ανατριχιαστικές καταθέσεις πρωταγωνιστών και μαρτύρων

Το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, αναμένεται να περάσει σήμερα ο 62χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του 11χρονου κοριτσιού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες και φέρεται να υποστηρίζει που ότι μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού και την πλησίασε για να τη σκεπάσει.

Σύμφωνα πάντως με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, απόσπασμα της οποίας φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Espresso, ο συνταξιούχος: «αφού πλησίασε το κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν το κορίτσι, κάθισε δίπλα της και προσπάθησε να της βγάλει το καλσόν. Η ανήλικη ξύπνησε με την κίνησή του αυτή και συγκράτησε το καλσόν με τα χέρια της. Ο κατηγορούμενος συνέχισε την προσπάθειά του να αφαιρέσει το καλσόν χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η ανήλικη αντιστεκόταν. Στη συνέχεια θώπευε την ανήλικη σε όλη της το σώμα εστιάζοντας κυρίως στα γεννητικά της όργανα, στο στήθος και στα οπίσθιά της».

Η υπόθεση έχει δημιουργήσει σοκ στην τοπική κοινωνία και σε ολόκληρο το νησί που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έχει έρθει αντιμέτωπο με τρεις καταγεγραμμένες υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανήλικων παιδιών. 
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...