Ναι, έχει μέταλλο!

Από την ήττα, προτιμότερη η ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό

Το αποτέλεσμα αν το δει κανείς ξεκομμένο από την πραγματικότητα του αγώνα, είναι κακό. Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εκτός έδρας με θεωρητικά μικρομεσαία ομάδα ζητεί νίκη και μόνο νίκη. Καμία αντίρρηση.

Όταν είσαι πίσω στο σκορ, παίζει με δέκα και καταφέρνεις να ισοφαρίσεις στις καθυστερήσεις τότε πρέπει να μετρήσεις κι άλλα πράγματα. Δεν θάμπωσε με την απόδοση του στο Αγρίνιο, το τριφύλλι.

Αρχισε καλά το ματς και παρά τις χτυπητές απουσίες του, διατήρησε τον ρυθμό και την καλή κυκλοφορία. Ο Φερέιρα εμπιστεύτηκε τον νεαρό Μαυρία που σε θέση Κουίνσι (μέσα αριστερά) έκανε σπουδαίο πρώτο ημίχρονο. Ο κόουτς έκανε λάθος όταν στο δεύτερο ημίχρονο τον έφερε πίσω από τον σέντερ φορ βγάζοντας τον έξω από τα νερά του.

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή κι άφηνε την εντύπωση ότι αργά ή γρήγορα, θα έφτανε στον σκοπό του. Σ' αυτό συνηγορούσε και η πειραματική μεσαία γραμμή του Μπάμπη Τενέ με τον Ρότσα αρνητικό σε ρόλο οργανωτή.

Ωστόσο οι πράσινοι μετά το γκολ του Εντζεγκουέλε που ορθώς ακυρώθηκε και το πέναλτι στον Βύντρα που κακώς δεν δόθηκε, άρχισαν να χάνουν σε ρυθμό και ψυχολογία.

Στη μάχη των πάγκων Τενές και Φερέιρα προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο.

Ο Φερέιρα πιο αγχωμένος έκανε γρήγορα τις κινήσεις από τον πάγκο και έτσι βρέθηκε εκτεθειμένος. Η ισοφάριση στις καθυστερήσεις δείχνει ανάμεσα στα άλλα πως ο φετινός Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δεν πανικοβάλλεται.
Αρκεί να μην την πανικοβάλει μια ανίσχυρη διοίκηση. Με τον Μπουμπσόνγκ εκτός μάχης και τον Καντέ στο Κόπα Άφρικα, ο Παναθηναϊκός θέλει επειγόντως έναν ικανό σέντερ μπακ. Ποιος θα τον αγοράσει και με τι λεφτά;

Το "Χ" στο Αγρίνιο είναι μια επιδερμική πληγή που κλείνει. Εκτός αν από αύριο διαβάζουμε πως είναι ο... Βλάσης Τσάκας αυτός που θα φέρει τον σέντερ μπακ.


Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ