Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Με βροχές και καταιγίδες τα Θεοφάνια

Θυελλώδεις άνεμοι που θα φτάνουν ακόμα και τα 10 μποφόρ, βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού ανήμερα των Θεοφανίων.

Η επιδείνωση θα ξεκινήσει από τη βορειοδυτική Ελλάδα και βαθμιαία θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές. Στα ορεινά θα πέσουν χιόνια, ενώ αναμένεται να ασπρίσουν και περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάννησα αρχικά προβλέπεται κακοκαιρία με χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, βροχές και καταιγίδες στα υπόλοιπα. Σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα γίνουν παντού βόρειοι 7 με 9 μποφόρ, με τάση εξασθένησης το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και τις επόμενες ημέρες.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...