Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ηλεία: Εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια

Ηλεία: Εκδηλώσεις για τα ΘεοφάνειαΑν και οι προβλέψεις για τον καιρό δείχνουν έντονα έως ακραία καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή, οι δήμοι έχουν ανακοινώσει το πρόγραμμα του εορτασμού των Θεοφανείων.
 
Δήμος Πύργου
Στο Κατάκολο μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου (έναρξη επίσημης δοξολογίας 10.10 π.μ.), στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει στο λιμάνι η τελετή αγιασμού των υδάτων, χοροστατούντως του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού και του Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανάσιου. Μετά το τέλος της θα παρατεθεί επίσημη δεξίωση στο κατάστημα Arte.

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης
Στην Κυλλήνη η επίσημη δοξολογία θα ξεκινήσει στις 10.25 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου και η τελετή αγιασμού των υδάτων θα ξεκινήσει στο λιμάνι στις 11.30 π.μ.

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας
Στην Αρχαία Ολυμπία ο εορτασμός των Θεοφανείων θα πραγματοποιηθεί σε δύο σημεία. Στην γέφυρα του Αλφειού στα  Άσπρα Σπίτια στις 11 το πρωί , σε μια συνεργασία του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με τους τοπικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής του δήμου Κρεστένων – Ανδρίτσαινας. Και στον ποταμό Πηνειό στη γέφυρα Κακοταρίου στις 11.00 το πρωί . 

Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων
Στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων τα Θεοφάνεια θα εορταστούν σε τρία σημεία. Στις 11 π.μ. στη γέφυρα του Αλφειού στο Σέκουλα Δ.Ε. Ανδρίτσαινας, στις 11 π.μ. στη γέφυρα Αλφειού στην Τρυπητή Δ.Ε. Αλιφείρας (κοινή εκδήλωση με δήμο Αρχαίας Ολυμπίας) και στις 11.30 π.μ.  στην παραλία Κάτω Σαμικού Δ.Ε. Σκιλλούντος.

Δήμος Πηνειού
Στο δήμο Πηνειού σε δύο σημεία θα εορταστούν τα Θεοφάνεια. Στις 11 το πρωί θα γίνει ο αγιασμός των υδάτων στην Μπούκα. Στις δώδεκα το μεσημέρι με κάθε επισημότητα θα εορταστούν τα Θεοφάνεια στο λιμανάκι της Γλύφας.
ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...