Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν 52 διαρρήξεις στη Λακωνία

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δύο ανήλικων ΡΟΜΑ

Εξιχνιάστηκαν 52 περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών σε σπίτια και καταστήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δύο ανήλικων ΡΟΜΑ, ηλικίας 15 και 17 ετών αντίστοιχα, καθώς και σε βάρος αγνώστου αριθμού ατόμων, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Οι δράστες, κατά το τελευταίο εξάμηνο, έμπαιναν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας και άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και είδη οικιακής χρήσεως, που η συνολική τους αξία ανέρχεται στις 189.000 ευρώ περίπου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της ταυτότητας και των άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...