Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Καλημέρα ψηφιακή και στη βόρεια Ηλεία - Δείτε τις νέες συχνότητες

Καλημέρα ψηφιακή και στη βόρεια Ηλεία - Δείτε τις νέες συχνότητεςΚαλημέρα στην ψηφιακή τηλεόραση είπαν από τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου η Πάτρα, η Αχαΐα, η βόρεια Ηλεία και άλλες περιοχές που λαμβάνουν το σήμα από την Αρόη.
Καλημέρα ψηφιακή και στη βόρεια Ηλεία - Δείτε τις νέες συχνότητεςΚαλημέρα ψηφιακή και στη βόρεια Ηλεία - Δείτε τις νέες συχνότητεςΠερίπου στη 1:15 π.μ. ολοκληρώθηκε η μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση με την πλειοψηφία των αναλογικών σημάτων να χάνεται οριστικά. Έτσι μην παραξενευτείτε εάν η οθόνη σας δεν πιάνει τα αγαπημένα σας κανάλια. Δεν είναι επειδή χάλασε η τηλεόρασή σας. Απλά χρειάζεστε επειγόντως ψηφιακό δέκτη!

Στους πίνακες μπορείτε να διαβάσετε τις συχνότητες στις οποίες θα βλέπετε τα κανάλια στην τηλεόρασή σας από την Παρασκευή.

Στις συχνότητες περιλαμβάνονται και τα δύο κανάλια της Ηλείας, η ΟΡΤ TV και το Cosmos TV, που έχουν άδεια ψηφιακής αναμετάδοσης.

Με Α συμβολίζεται η αναλογική μετάδοση και με Ψ η ψηφιακή.
thebest.gr - dete.gr
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...