Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ηλεία: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Έντονη κακοκαιρία από Δευτέρα

Ηλεία: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Έντονη κακοκαιρία από ΔευτέραΣταματούν τα φαινόμενα σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Ηλεία τις επόμενες 72 ώρες: περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας,
θυελλώδεις άνεμοι το πρωί του Σαββάτου με βροχές από το απόγευμα. Σοβαρή επιδείνωση από την Δευτέρα.Πάμε να δούμε το καιρό αναλυτικά:
Σήμερα Παρασκευή 3/2, πιθανές ασθενείς βροχές νωρίς το πρωί και αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις, χωρίς φαινόμενα, για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία στα πεδινά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα ημιορεινά - ορεινά από 4 έως 9 βαθμούς. Οι άνεμοι νότιοι - νοτιοανατολικοί αρχικά μέτριοι 5 και από το μεσημέρι ισχυροί 6 μποφόρ. Περαιτέρω ενίσχυση από το βράδυ.
Το Σάββατο 4/2 περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα δώσουν από τις απογευματινές ώρες βροχές και πιθανό καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε ανοιξιάτικα επίπεδα θα κυμανθεί στα πεδινά από 11 έως 16 και στα ημιορεινά - ορεινά από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί πολύ ισχυροί 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ σε στεριά και θάλασσα. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Την Κυριακή 5/2, λίγες βροχές περιμένουμε κυρίως το πρωί και αρκετές νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, στα επίπεδα του Σαββάτου. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, σοβαρή επιδείνωση περιμένουμε την Δευτέρα 6/2 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας προκαλώντας χιονοπτώσεις κυρίως  στα ορεινά του νομού. Την επιδείνωση του καιρού της Δευτέρας θα την δούμε αναλυτικά σε επόμενο δελτίο καιρού.
Η τάση του καιρού τη νέα εβδομάδα: φαίνεται να μας απασχολούν αρκετές βροχές, η θερμοκρασία σε πτώση με χιονοπτώσεις στα ορεινά, πιθανά και στα ημιορεινά του νομού.
Επιμέλεια πρόγνωσης καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...